Merhaba benim. SiZden 2. Kez yaZılım yaptırmamdır ilki golf arabmaydı şimdi passat aldım ve hemen yaptırsım çünkü inanın çok farkındalık yaratıyor hem perforöans hemse yakıtta ben trabzonda yaşıyorum herkese tavsiye ederim26.08.2019
Aldığım hizmetten çok memnun kaldım özellikle bayi yetkilisi ÖZDEMİR beyden çok memnun kaldım kendisine teşekkürlerimi sunuyorum yakıt konusunda kara geçtim
Volkswagen Passat model dizel aracınızın ürettiği 105hp / 250nm motor gücünü, Türkiye normlarında verimli hale getirmek adına hazırladıgımız chip tuning(ecu)yazılım uygulaması sonrasında, 140hp / 310nm ’lik performans artışı öngörmekteyiz. Kazanılan + 35hp / + 60nm güç artışı sonrasında kesinlike çevreye rahatsızlık vermeyecek (duman atmayacak) şekilde eksoz emisyon değerleriniz korunarak hazırlanmaktadır.
Tüm yazılımlarımız, hem güç dağıtımı hem de yakıt verimliliği açısından yük tipi dyno üzerinde test edilmektedir. Optimum güvenilirliği muhafaza ederken azami gücü elde etme yeteneğimiz bizi diğerlerinden ayıran en büyük faktördür.
Volkswagen Passat Aracınızın motoruna uygulanacak chip tuning (ecu) yazılım işlemi ortalama 1 saat sürmektedir, daha fazla bilgi için lütfen Sık Sorulan Sorular bölümümüzü inceleyiniz.
Güç Kazanım - Performans Grafiği
Volkswagen marka araçlarına Chip Tuning yazılımı uyguladığımız müşterilerimiz Tüm yorumlar
sizlere çok teşekür ediyorum inanılmaz bi performans anlatılamaz yaşanır ayrıca bursa bayisine çok teşekürler ilgi alaka için saygılar diliyorum Volkswagen Passat 1.6 TDi - 105Hp @150 Hp17.06.2017
Yaptırmadan önce 1.4 TSyi Passatla 1.6 dizel Passatım'la performans yarışı nda geride kaldım bu biraz gücüme gitti neye mal olursa olsun yaptıracağım dedim ve yaptırdım Tek kelimeyle mükemmel oldu tebrik ederim sizleri
Hem yakıtta hemde performans da kesin çozüm aldım tekrardan teşekkürlerimi sular başarılarınızın devamını delerim...
Volkswagen Passat 1.6 TDi - 105Hp @140 Hp15.08.2017
Yazılımdan gayet memlunum ve harika ben boyle bir performans hic bir yazılım da almadım herkeze remaps öneriyorum yapan arkadaslara cok tesekkur ediyorum.Opel Corsa 1.7 DTI - 75Hp @115 Hp17.08.2017( Devamını oku )
Yüksel ustama ilgi ve alakasindan dolayı çok teşekkür ederim. Aracında inanılmaz derece çekiş farkını hissettim.ayrica yakıt tüketimi 5.3 lt kadar düştü. Teşekkür ederim.Nissan Juke 1.5 DCi - 110Hp @130 Hp01.12.2017( Devamını oku )
İyi günler
2011 model 1,5 D Renault Latitude kullanıyorum. Remapsda aldığım hizmet neticesinde aracımda duyduğum tüm sıkıntılarından kurtuldum, Aracımı değiştirmekden vazgeçtim. Teşekkür ederim...Renault Latitude 1.5 DCi - 110Hp @130 Hp07.05.2018( Devamını oku )
Kayseri remaps e çok ama çok tşk ederim. 500 km yol giidip geldim ama değdi. Aracın düşük devirlerdeki vites kararsızlığı minimal e indi. Sürüş keyfi fazlasıyla arttı. Düşük devirdeki aracın bayılmaları neredeyse kalmadı. Duman atma kesinlikle söz konusu değil. Emeği geçen herkese tşk ederim Citroën C5 1.6 e-Hdi - 112Hp @140 Hp04.11.2021( Devamını oku )
Sn. Ümit Doğan 'ın profesyonelliği aracımın yanına geldiğinde belli oldu. Rölanti sesinden emme manifoltunda çatlak olduğunu anladı. Boru turbo girişinden kırılmış. Yazılım da yapınca aracım kendini buldu. Hızlı ve sorunsuz. Tavsiye ederim. BMW 5-Serisi 520i - 170Hp @220 Hp12.03.2018( Devamını oku )
Remaps a bir arkadasımın tavsiyesi üzerine gittim ve cok memnun kaldım 3 aracıma yazılım uygulaması yapıldı ve sıkıntısız kullandım ılk etapda kafamda cok soru ısaretı vardı fkt sahıbı arkadas gereklı sekılde benı aydınlattı ve benımde arastırmalarım sonucu anlattıklarını teyıt ettım cok bılgılı ve profosyonel sekılde ısını yaptıgından suphenız olmasın yaptıgı ısın arkasında duran tum personelıne tesekkurederım saygılar..Citroën C5 1.6 HDi - 110Hp @140 Hp11.12.2015( Devamını oku )
türkiyede bu kadar yazılım firması varken remaps sı tercih etmekle en doğru kararı vermişim sorunsuz ve keyifli bir aracım var artık emeğinize elinize sağlıkVolkswagen Golf 1.6 TDi - 105Hp @140 Hp16.04.2019( Devamını oku )
Aracımda inanılmaz bir değişiklik oldu bundan sonra yazılımsız araç kullanmamayı düşünüyorum alt devirler çok iyi canlandı herkese tavsiye ederim.Ford C-Max 1.6 TDCi - 115Hp @135 Hp26.12.2016( Devamını oku )
Performansın yanında yoğun trafikteki sürüş konforu da iyileşiyor. Kesinlikle tavsiye ederim. İlgi, sohbet ve yardımlarınız için ayrıca teşekkürler :)Audi Q7 3.0 TDi - 233Hp @285 Hp17.12.2017( Devamını oku )
Araç açıldı, yazılımı kabul etti. Gerçekten harika ve çok keyifli bir sürüş deneyişimi yaşıyorum. Herkese tavsiye ederim. Arabada hiçbir sıkıntı yok, remaps bu işi çok iyi biliyor. Güvenmek gerekBMW 4 GC-Serisi 420d - 190Hp @220 Hp17.08.2020( Devamını oku )