Volkswagen Passat model benzinli aracınızın ürettiği 150hp / 250nm motor gücünü, Türkiye normlarında hazırladığımız chip tuning(ecu)yazılım uygulaması sonrasında, 180hp / 300nm ’lik performansa ulaşmasını sağlamaktayız. Kazanılan +30hp / + 50nm güç artışı sonrasında aracınızın egzoz emisyon değerleri kesinlikle değişmemekte ve duman atmamaktadır.
Tüm yazılımlarımız, hem güç dağıtımı açısından motor mekaniğine extra yük bindirmeden ve yakıt verimliliğini göz önünde bulundurarak yük tipi dyno üzerinde test edilmektedir. Optimum güvenilirliği muhafaza ederken azami gücü elde etme yeteneğimizle ön plana çıkıyoruz.
Volkswagen Passat Aracınızın motoruna uygulanacak chip tuning (ecu) yazılım işlemi ortalama 1 saat sürmektedir, daha fazla bilgi için lütfen Sık Sorulan Sorular bölümümüzü inceleyiniz.
Güç Kazanım - Performans Grafiği
Volkswagen marka araçlarına Chip Tuning yazılımı uyguladığımız müşterilerimiz Tüm yorumlar
İşlem yapılan her aracımın satış önce ve sonrasında aldığım hizmet çok kaliteliydi. Remaps ailesine çok teşekkür ederim.Volkswagen Passat 1.5 TSI - 150Hp @180 Hp31.08.2021
Araştırmalarımdan sonra remaps te karar kıldım verdigim karadan dolayı kendimi muhteşem uyguladan dolayı ümit kardeşimi kutluyorumVolkswagen Passat 1.6 TDI CR - 120Hp @150 Hp11.08.2015
Aracım Seat İbiza 1.2 tsi Fr 105 hp. Yazılımdan sonra aracım 130 hp civarı oldu. Çekişi, gaza basınca arkaya yaslaması gayet tatmin edici. DSG Vites geçişlerine kadar araçta rahatlama var. Remaps ve Ümit DOĞAN kalitesi tartışılmaz bile.. yazılım yaptırmaya kararsız kalan arkadaşlar remaps'a uğrayın sadece ☺️☺️Seat Ibiza 1.2 TSI - 105Hp @130 Hp10.05.2017( Devamını oku )
yazılımdan sonra aracımın peformansı inanılmaz derecede yükseldi ilk başta yaptırmak için terddüt emiştim ama şimdi çok memnunum yakıtta da da 100 km bir buçu iki litre gibi bi tassarufu oldu ama sürüşe göre değişiyorBMW X1 16i - 143Hp @245 Hp21.11.2017( Devamını oku )
arabamin daha guclu olacagina ilk basta inanmamistim ama yazilimdan sonra arabam adeta deyisti eski hantalligindan eser kalmadi herkese tavsiye ederimOpel Astra 1.3 CDTI - 95Hp @115 Hp27.10.2017( Devamını oku )
Yazılım için 2. Kez Remaps tercihim oldu. Bu sektörde lider diyorum. Ekonomi ve performansı GARANTİLİ hizmet olarak almak isteyenlerin tek adresi. 165ps 380 tork tatmin ediyor. Eco sürüş modunda da tasarruf ederek yüzünüzden gülümseme eksik olmuyor. Teşekkürler REMAPS. Kia Cee'd 1.6 CRDi - 136Hp @165 Hp08.05.2019( Devamını oku )
Remaps'te 2.ayrı aracımı yaptırdım. Remaps'in Adana'dan müşterisiyim. Ümit beye, çalışma prensibi, iş ahlağı, dürüstlüğü ve şahsı olarak güvenerek müşterisi oldum. Çok da memnunum. Kendisine özel teşekkürlerimi sunuyorum. Skoda Superb 1.6 TDI CR - 120Hp @150 Hp17.02.2022( Devamını oku )
Aracım Skoda rapid 1.6 tdi 90hp dsg rampada kalkış olsun sollamalarda dip gaz yapmaya ihtiyaç duyup öncesinde aracı hazırlamam gerekiyordu bu durum beni iyice rahatsız etmeye başladı sonra Ümit Doğanla tanıştık ve öncesi gerekli testleri ve kontrolleri yaptıktan sonra aracımı 145hp ye çıkardık ve şimdi inanılmaz keyif almaya başladım kanı olan arabama, araba diye binmeye başladım aklıma takılan nezaman bir şey olsa ararım yada yanına gitsem her zaman cevap vermiştir. Ümit doğan gerçekten Ankara’yı bırakın Türkiye’de 1 numara herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim ediyorumda çevreme gönül rahatlığıyla güvenin arkadaşlar. Skoda Rapid 1.6 TDI - 90Hp @140 Hp28.11.2023( Devamını oku )
Müşteri ilişkileri bakımından cok memnun kaldım.İyi ki yazılım yaptırmısım koklü ve güvenilir bir firma olarak remaps ailesine teşekkürlerimi iletiyorum.Artık yollar daha zevkliBMW 3-Serisi 318d - 150Hp @190 Hp24.01.2018( Devamını oku )
Aracımdaki performans değişikliğine inanamadim. Bu kadar beklemiyordum. Ellerine sağlık.Umit beyi duymuştum. işinin hakkını gerçekten veriyor. Özdemir bey de beni ikna etti ve gerçekten ilgi alaka mükemmeldi. Teşekkürler Remaps ailesi.Renault Megane 1.5 DCi - 82Hp @105 Hp09.11.2020( Devamını oku )
Uygulamadan sonra sanki farklı bir araç kullanıyormuş gibi hissetmeye başladım. Performans artışı çok başarılı. Ümit bey ve ekibi çok bilgili ve ilgili insanlar. Bundan sonraki araçlarım için de Remaps’e kesinlikle uğrarım.BMW 1-Serisi 118i - 170Hp @220 Hp16.10.2018( Devamını oku )
Tavsiye üzerine gittim. İyiki gitmişim tüm arkadaşlarıma tavsiye ediyorum. sıfır araç yaptırma falanlar filan diyenler oldu. Ancak son derece memnunum. Performansı ve gücü arttı. Yakıt tasarrufunda cabası. Araç kullanma keyfime diyecek yok.Nissan Qashqai 1.6 DCI - 130Hp @160 Hp20.05.2017( Devamını oku )
Merhaba. 2011 model volvo s60 2.0 203 ps aracıma remaps tarafından yapılan yazılım ile aracım bambaşka bir araç oldu.İnanılmaz atak ve alt devirlerdeki yüksek torkla sürüş keyfi benzersiz oldu. Koray TALİN beyin konuya hakimiyeti, sorduğumuz sorulara yaklaşım ve cevapları ile gün sonunda mükemmel bir hizmet aldığımı hissettim. Remapsı herkese tavsiye ederim. Teşekkürler REMAPSI... Volvo S60 2.0 T - 203Hp @270 Hp19.04.2018( Devamını oku )
Emre Z.Araçın performansı tartışılmaz bir yana göstermiş olduğu ilgiden dolayı Alper Bey e çok teşekkür ederim sayesinde kronik bir arızayı da çözmüş bulundu. 4X4 gücünü yeni hissetmeye başladım.Mitsubishi L200 2.4 DiD - 154Hp @200 Hp06.01.2020( Devamını oku )
Merhabalar kesinlikle süper ilgili Ümit beye teşekkür ediyorum... Bilgi, tecrübe ve güvenin biraraya geldiği sonucta da dogal olarak memnuniyet ve garanti bulabileceginiz yegane adres. Teşekkürler BMW 3-Serisi 320i EDE - 170Hp @220 Hp13.02.2018( Devamını oku )