Mazda Mazda 6 model benzinli aracınızın ürettiği 165hp / 210nm motor gücünü, Türkiye normlarında hazırladığımız chip tuning(ecu)yazılım uygulaması sonrasında, 180hp / 220nm ’lik performansa ulaşmasını sağlamaktayız. Kazanılan +15hp / + 10nm güç artışı sonrasında aracınızın egzoz emisyon değerleri kesinlikle değişmemekte ve duman atmamaktadır.
Tüm yazılımlarımız, hem güç dağıtımı açısından motor mekaniğine extra yük bindirmeden ve yakıt verimliliğini göz önünde bulundurarak yük tipi dyno üzerinde test edilmektedir. Optimum güvenilirliği muhafaza ederken azami gücü elde etme yeteneğimizle ön plana çıkıyoruz.
Mazda Mazda 6 Aracınızın motoruna uygulanacak chip tuning (ecu) yazılım işlemi ortalama 1 saat sürmektedir, daha fazla bilgi için lütfen Sık Sorulan Sorular bölümümüzü inceleyiniz.
Güç Kazanım - Performans Grafiği
Mazda marka araçlarına Chip Tuning yazılımı uyguladığımız müşterilerimiz
Tüm yorumlar
Gerçekten 140.000₺ para verip bu piyasada 0 araba alıyosun ve basınca gitmiyor. Arabaya bakışım değişti. Ciğerlendi canavar. Yakıt mükemmel azaldı 160-170 km hızda anlık 5-6 L yakıyor. Pişmanlık 0 memnuniyet 100/100. Kök gazla yapamadığımı %30 artışa rağmen çeyrek gazla yapabiliyorum.
ben yaZılımdan sonra bu kardar hisli bu kadar hevesli olacğını bilmiyordum gerçekten arabam özellikle 3.vites baya baya iyi tabikide remaps farkı TEŞEKKÜRLER Volkswagen Polo 1.4 TDi - 90Hp @115 Hp21.06.2017( Devamını oku )
Aracimi aldigimda x firma tarafindan sacma sapan yazilim yazilmisti arac yolda esp isigi yakip
Gaz kesiyordu firmayla gorusup gelip gidip yazilim degistirdiler is cigrindan cikti internetten baktim repams buldum ve maslak subesini aradim yazilimsal oldugu getirmemi istediler aracimi goturdum ilgilendiler sagolsunlar herseyi duzeldi herseyden cok memnunum bundan sonra
Hep remapstayim ellerine kollarina saglik Mercedes A 180 - 122Hp @175 Hp04.11.2021( Devamını oku )
Remaps yazilim konusunda ulkedeki en iyi firma. Umit Dogan ise gercekten nazik ve guzel bir insan. Her zaman gittim, her zaman gidecegim. Gonul rahatligiyla guvenebilirsiniz.BMW 3-Serisi 320i EDE - 170Hp @220 Hp29.05.2019( Devamını oku )
Ilyas B.Erzurum dan Serkan beye herşey için çok tşk ederim ilgi ve alakaları İçin puan olarak Yüz üzerinden yüz bu arada aracın yeni sahibi ben ali Uluoğlu firmaya ve tüm çalışanlarına kolay gelsin diyorum Allah’a emanet olun Mercedes C C 200 CDI (1600cc) - 136Hp @160 Hp05.12.2022( Devamını oku )
Çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Özellikle 3.4.5 viteslerde ki ivmelenmesi beni şaşırttı diyebilirim sanki başka bir araç kıllanıyorum zannediyorum. Bu tür uygulamalar beklentiye göre farklılık gösterebilir ama ben beklediğimi buldum tavsiye ederim.Peugeot 508 1.6 eHDi - 115Hp @140 Hp17.06.2017( Devamını oku )
Aracı aldığım gün arkadaşımın tavsiyesi ile yazılım yapıldı. X1 2014 aracım 143 HP den 245 HP ye yükseldi. Gaz tepkimesi , max hız ve çekiş muazzam derecede yükseldi. Tüm Remaps ailesine teşekkür ederim. BMW X1 16i - 143Hp @245 Hp06.01.2020( Devamını oku )
bmw 320d kullanmak keyifliydi ama artık çok eğlenceli oldu. Neden daha önce yazılım yaptırmadım bilemiyorum. Araba muhteşem hızlanıyor. Teşekkür Ümit Doğan RemapsBMW 3-Serisi 320d - 184Hp @210 Hp24.03.2017( Devamını oku )
Sıfır aracımı gözüm kapalı teslim edebildiğim, hızlı, güvenilir ve kaliteli hizmet veren bana göre yazılım konusunda türkiyenin en iyi firması. Yazılımdan sonra performansta ve vites geçişlerinde büyük artışın yanı sıra yakıtta da %10 düşüşü yakaladık. Teşekkürler Ümit DOĞAN.Audi A6 2.0 TFSI - 252Hp @300 Hp28.08.2018( Devamını oku )
Uzun yıllardır aldığım her aracıma yazılım yaptırıyorum ve çok memnunum kalıyorum. Araçta ciddi bir değişim hissetmek istiyorsanız kesinlikle denemelisiniz. Arabamı aldığımda ilk durağım REMAPS oluyor. Bu işin hakkını sonuna kadar verdiğiniz için teşekkür ederim.Citroën C5 Aircross 1.5 BlueHDi - 130Hp @160 Hp09.01.2024( Devamını oku )
Dursun H.merhaba
ben 2011 model 2.0 dizel captiva aracıma yazılım uygulaması yaptırdım.yaklaşık 2 ay oldu.yazılım öncesi ve sonrası arasında 2 ay içinde gözlemlediğim farklar şunlar ;
1.aracım sessizlesti
2.aracımın vites geçişleri daha bi karalı hale geldi
3.aracımın ani hızlanma ve sürüş konforu bariz iyileşti
4.yakıt da ise gözlemlediğim kadarıyla 1.5 -2 litre düştü
şöyle ki şehir dışı 7-8 bandında tüketimin varken
5.5 ile 6.6 kadar düştü
şehir içi 13 -14 lt lerde iken çok agresif kullansam bile 11.5 lt daha geçemedim
bunlar gözlemlerim de ki + yönler
ama - yönleri ise egzoz dumanım arttı ilk kalkış ve vites geçişlerinde olmak üzere saniyelik
de olsa aracımda duman atması ortaya çıktı
bunu araştırdım dizel araçlarda normal denildi
belkide yazılım öncesi vardı ben dikkat etmedim bilemiyorum.
özellikle ERDEM bey ve erzurum remaps ekibine sonrasın da tüm remaps ekibine ilgi ,alaka ve nezaketlerinden dolayı teşekkür ederim . bir ücret ödedim karşılığında hizmet ve destek aldım helali hoş olsun verdiğim ücretin son kuruşuna kadar
kazancınız bol işleriniz rast gelsin.Chevrolet Captiva 2.0 VCDi - 150Hp @185 Hp31.07.2019( Devamını oku )