Skoda Superb model benzinli aracınızın ürettiği 150hp / 250nm motor gücünü, Türkiye normlarında hazırladığımız chip tuning(ecu)yazılım uygulaması sonrasında, 170hp / 300nm ’lik performansa ulaşmasını sağlamaktayız. Kazanılan +20hp / + 50nm güç artışı sonrasında aracınızın egzoz emisyon değerleri kesinlikle değişmemekte ve duman atmamaktadır.
Tüm yazılımlarımız, hem güç dağıtımı açısından motor mekaniğine extra yük bindirmeden ve yakıt verimliliğini göz önünde bulundurarak yük tipi dyno üzerinde test edilmektedir. Optimum güvenilirliği muhafaza ederken azami gücü elde etme yeteneğimizle ön plana çıkıyoruz.
Skoda Superb Aracınızın motoruna uygulanacak chip tuning (ecu) yazılım işlemi ortalama 1 saat sürmektedir, daha fazla bilgi için lütfen Sık Sorulan Sorular bölümümüzü inceleyiniz.
Güç Kazanım - Performans Grafiği
Skoda marka araçlarına Chip Tuning yazılımı uyguladığımız müşterilerimiz
Tüm yorumlar
Hem çalışanların ilgisi ve güleryüzü hem aracıma gösterilen titizlik çok memnun kaldım.Herşey için teşekkürler.Skoda Superb 1.6 TDI CR - 120Hp @150 Hp24.01.2018
Araba gayet güzel oldu. Şu an ied leri vs geride bırakıyor. Gerçekten bambaşka bir araba oldu. Normal kullanımımda yakıtım düştü. Ümit abinin ve diğer arkadaşların ilgisi ve güler yüzü herşeye değer. Arabamın ilk yol testinde ben tamam oldu diye düşünürken arkadaşlar olmadığını söylediler. İileri olmamasına rağmen basınç kaçağının neden olduğunu tespit ettiler. Yırtık olan turbo hortumunu temin etmemde yardımcı oldular ve basınç testiyle başka kaçak olmadığından emin olduktan sonra tekrar teste çıkıp kendileri tamam demeden teslim etmediler aracı. Bazı firmalar gibi yaptık oldu diye göndermemeleri, fatura kesmeleri ve işlemler sonrasında muhattap bulabileceğimi hissettirmeleri herşeye değer. BMW 3-Serisi 316i - 136Hp @220 Hp30.07.2018( Devamını oku )
Buyuk bir firma isini iyi bilen sorunsuz is bitirici firma bütün herkese tavsiye edebilecegim on puan.lık yer hizmetlerinden dolayı Tesekkurederim Toyota Hilux 2.4D - 150Hp @185 Hp04.11.2021( Devamını oku )
Aracın performansı hissedilir derecede arttı, 1 yıldır da kullanıyoruz ve hiç bir problem yaşamadık.
Yazılım yaptırmak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim, Elinize sağlık hayırlı işler... BMW X5 3.0d - 235Hp @280 Hp22.06.2017( Devamını oku )
Ben aracimi 3yazilimciya götürdüm yapamadılar ama remaps hem kaliteli karşılama dinleme ve kesin çözüm yaparak aracimi ve beni çok rahatlattı remaps ve ekip arkadaşlarına çok teşekkür ederim Serkan kardeşime minnettarım zaten Mercedes Sprinter 216/316 CDI - 163Hp @200 Hp06.12.2022( Devamını oku )
Nihat O.öncelikle aracın bu kadar performansının yükseleceğini beklemiyordum.. hele ki 2000 devirden sonra , 2. vites , 3. vitrs farketmez pati çekiyor.. 180 i zorla yapıyorken , yazılımdan sonra 30 saniyede 180.. 40. saniyede mi ibrede 210 u okudum yol bitti.. trabzon remaps' ın sahibi Alper Akkoç kardeşim , güler yüzü ve misafirperliği için teşekkür ederim...Ford Focus 1.6 TDCi - 95Hp @120 Hp07.05.2018( Devamını oku )
Remaps bu işin tek markası firma yaptığı işin sonuna kadar arkasında ilgi hizmet gerçekten muazzam firma yetkilisi gerçekten emekçi samimi Allah kazançlarını bol etsin her zaman bütün araçlarımda tercihim REMAPSFiat Egea 1.3 MJT - 95Hp @120 Hp07.12.2022( Devamını oku )
Güleryüz, ilgi alaka ve profesyonellik ne ararsanız burada. Gözünüz kapalı aracınızı teslim edebileceğiniz yegane garaj.Çok teşekkürler Ümit DOĞAN ve ekibi. BMW 1-Serisi 116i - 136Hp @220 Hp15.09.2017( Devamını oku )
Aracımın çekişi performansı mükemmel
Oldu herkese ısrarla tavsiye ederim .
Amaç sadece sürat değil güç oda neden
Bizdede olmasın dedim ve doğru adrese
Gittiğimi şuanda daha iyi anlıyorum
Teşekkürler REMAPS elinize emeğinize
Sağlık.....Citroën C4 1.6 HDi - 110Hp @140 Hp22.06.2015( Devamını oku )
Erzurum dan Serkan beye herşey için çok tşk ederim ilgi ve alakaları İçin puan olarak Yüz üzerinden yüz bu arada aracın yeni sahibi ben ali Uluoğlu firmaya ve tüm çalışanlarına kolay gelsin diyorum Allah’a emanet olun Mercedes C C 200 CDI (1600cc) - 136Hp @160 Hp05.12.2022( Devamını oku )
Arabanın kaderi değişti çok profesyonel bir firma kesinlikle bu alanda 1 numara. Ümit ne yaptığını çok iyi biliyor arabaları çok iyi tanıyor. Herkese şiddetle tavsiye ederim.Seat Leon 1.4 TSI - 125Hp @145 Hp23.05.2017( Devamını oku )
Aracım harika oldu helal olsun Remaps'a emeği geçenlere teşekkür ederim özellikle beni yönlendiren bilgi verip beni ikna eden Ereğli Remaps ekibine YÜKSEL ÖZEL kardeşime ayrıca teşekkür ederimIsuzu Novo / Turkuaz 5.2 D - 155Hp @205 Hp12.03.2018( Devamını oku )
artılar; tecrübe, profesyonel hizmet, iletişim
eksiler; bence yok
işlem sonrası dyno 'da baktırdım.
işlem öncesi 225 hp
işlem sonrası corrected power 290,7 hp
işlem sonrası engine power 271,8 hpAudi A6 3.0 V6 TDi - 225Hp @275 Hp16.04.2018( Devamını oku )