Volkswagen LT model dizel aracınızın ürettiği 109hp / 270nm motor gücünü, Türkiye normlarında verimli hale getirmek adına hazırladıgımız chip tuning(ecu)yazılım uygulaması sonrasında, 132hp / 320nm ’lik performans artışı öngörmekteyiz. Kazanılan + 23hp / + 50nm güç artışı sonrasında kesinlike çevreye rahatsızlık vermeyecek (duman atmayacak) şekilde eksoz emisyon değerleriniz korunarak hazırlanmaktadır.
Tüm yazılımlarımız, hem güç dağıtımı hem de yakıt verimliliği açısından yük tipi dyno üzerinde test edilmektedir. Optimum güvenilirliği muhafaza ederken azami gücü elde etme yeteneğimiz bizi diğerlerinden ayıran en büyük faktördür.
Volkswagen LT Aracınızın motoruna uygulanacak chip tuning (ecu) yazılım işlemi ortalama 1 saat sürmektedir, daha fazla bilgi için lütfen Sık Sorulan Sorular bölümümüzü inceleyiniz.
Güç Kazanım - Performans Grafiği
Volkswagen marka araçlarına Chip Tuning yazılımı uyguladığımız müşterilerimiz
Tüm yorumlar
Chiptuning konusunda alanının en iyi uzmanı, aracınız için güç arıyorsanız Remaps tek adres..... Memnuniyet ve yapılan işin arkasında durma garantisi, kesinlikle tavsiye ederim...Volkswagen Transporter/Multivan 2.5 TDI - 174Hp @205 Hp22.06.2015
2017 yılında 1.4 tsi golf aracıma remaps yapmıştım, yaklaşık 150 bin km sorunsuz bir şekilde kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Şimdi 1.5 etsi golf aracıma yaptırdım.. Gayet güzel oldu...
Honda HR-V aracima yaptirdim dusundugumden daha oyi performans gordum. Sirket kurumsalligi olarak antalya calisani bilgilendirmeleri icin koray bey e cok tesekkur ederimHonda HR-V 1.6 i-DTEC - 120Hp @165 Hp22.04.2021( Devamını oku )
Bu benim ikinci araca yazılım attırmam ve şunu söyleye bilirim ,, düşünen fazla düşünmesin çok müthiş performance veriyor ve aracına daha çok aşık oluyorsun
Maşallah Remaps bu işin piri saygılar sevgiler bir dahakine görüşmek üzere Allah’a emanet olun
(Remaps team) BMW 5-Serisi 525d - 218Hp @270 Hp23.08.2019( Devamını oku )
Golf7 tdi dsg aracima yazilim uyguladilar 105hp deb 151hp guce cikti aracim, yakit bariz bir sekilde azaldi ve arac rahatladi. Ancak kimse ilk hafta yakit ekonimisi beklemesin cunku basmadan duramiyorsunuz :) Ozellikler ara hizlanmalarda (5. Vites 80km ile giderken) gaza basinca arabanin koltuga yapistirmasi paha bicilemez. Yalniz ilk gun arabanin bu guce alismask gerekiyor fazla zorlamayin derim ben mekanik aksamlar icin, ertesi gun farki cok net goreceksiniz. Vites gecisleri haric daha 2.000 devire gelemedim, 130km hiza ciktim hala 1.800 de devirdeydi arac. Tesekkur ediyorum.Volkswagen Golf 1.6 TDI - 105Hp @145 Hp18.02.2016( Devamını oku )
Yaklaşık iki haftalık bir kullanımdan sonra şunu söyleyebilirim. Hız isteyene hız, güç isteyene güç. Hantal 1.3 TDCI yok artık. Memnun muyum ? Hayır daha ötesi.. Mutluyum.. Ümit Hoca bilgili ve ilgili, Halil İbrahim hoşsohbet ve bilgili. Daha ne olsun !Opel Astra 1.3 CDTI - 95Hp @115 Hp01.05.2018( Devamını oku )
2015 model F10 atacıma Stage 1 yazılım yüklendi. 1,5 aydır sorunsuz kullanmaktayım. O kadar uyumlu ve tatminkar oldu ki aracımı değiştirmekten vazgeçtim. Teşekkürler Ümit Bey’e ve çalışkan ekibine. Son derece uzman bir iş çıkardılar…BMW 5-Serisi 520i - 170Hp @220 Hp04.11.2021( Devamını oku )
Ben fort fokus binicisiyim bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim fazla bir şey beklemiyordum yazılım bittikten sonra görevli arkadaşla teste çıktık olmaz böyle bir şey araba resmen aslan gibi kükreyen bi şey oldu şiddetle tavsiye ederim rampada harika oldu Ford Focus 1.6 TDCi - 95Hp @120 Hp30.03.2020( Devamını oku )
Yapılan işlem sonrası aracımın Performansı gözle görülür bir şekilde değişmiştir çok seri bir şekilde hızlanmaktadır çok memnunum Ümit bey ve ekibine teşekkür ederim. Yapılan işlem çok kaliteli ve başarılıdır.BMW 5-Serisi 520i - 170Hp @220 Hp21.06.2017( Devamını oku )
Aracıma özel yazılım yapılması güzel.
Bu kadar lineer bir fark olacağını düşünmemiştim. Alt devirlerden itibaren araç daha atık ve istekli.
Yakıtı daha deneyimleyemedim.
Duman atma gibi bir sıkıntı da yok.
3 yıl 100.000KM garanti güven veriyor.
Volkswagen Polo 1.2 TDi - 75Hp @98 Hp08.08.2018( Devamını oku )
Aracim golf 6 GTI 210hp stock hali
Remaps istanbul geldim ve cok memlun kaldim aracim suan stage 2 270 HP 400 tork cikartildi ve zevki cok guzel remaps tessekur ederim
Hollanda arnhem sehrinden geldimVolkswagen Golf 2.0 TSI GTi - 210Hp @260 Hp20.08.2019( Devamını oku )
Porsche Panamera 3.0 dizel aracıma Ümit Doğan sihirli değneğiyle yine dokundu. Ve araç 250 hp den 300hp lik bir canavara dönüştü yakıtta da diğer araçlarımda olduğu gibi düşüş oldu. Profesyonel hizmetinden doöayı yüzümü her aracımda güldüren Remapsa teşekkür ederim. Porsche Panamera 3.0 TDi - 240Hp @300 Hp11.03.2019( Devamını oku )
Her işte olduğu gibi yazılımda da işin ehlinin farkı çok net anlaşılıyor. Araba bambaşka bir araba oldu, 320d yerine 330d bakıyordum vazgeçtim :)BMW 3-Serisi 320d - 177Hp @210 Hp05.11.2021( Devamını oku )
Tavsiye üzerine geldiğim servisinizde beklentinin üzerimde ilgi ve alaka görmenin şaşkınlığını yaşadım. Aynı ilgi aracımın performansı üzerinde yapılan işlemde de devam etti.
Herşey için teşekkürler. Chrysler 300C 3.0 CRD - 218Hp @275 Hp18.10.2018( Devamını oku )
G30 520i aracım için performans yazılımı yapıldı. Sonuçtan çok memnun kaldım. Ümit Bey aracımın bujilerini yenilemeden yazılım yapmayacağını belirtti, yeni buji aldık. Memnuniyet için tüm teknik detayları hassasiyetle kontrol eden, işlem sonrası test sürüşü ve ölçümler yapan konusunda uzman bir firma. Herkese tavsiye ederim. BMW 5-Serisi 520i - 170Hp @280 Hp22.11.2023( Devamını oku )